Tarih: 03.11.2017 17:04

Yılmaz ve Ok seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Hayırlı olsun?

Ak Parti´de ?yenilenme´ süreci bugün yapılan kongrelerle resmen başladı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın; ?Yorulan varsa kenara çekilsin. 2023 hedefleri için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz´ sözleriyle dile getirdiği Ak Parti´deki değişim süreci Eynesil ve Görele ilçe kongreleriyle start aldı. Bugün yapılan Eynesil İlçe kongresinde Gürsel Yılmaz ve ekibi görev alırken,  Görele´de Kamil Ok dönemi resmen başladı.

Tek listeyle gerçekleşen seçimler sonrasında Eynesil´de Fatih Cansız´ın yerine aday gösterilen Ak Parti´nin kurucu ilçe başkanı olan Gürsel Yılmaz değişim sürecinde Genel Merkez´in onayıyla aday gösterildi ve delegelerden güvenoyu aldı.

Görele´de ise başarısız bir tablo sergileyen Tayfun Emecan´ın yerine aday gösterilen Kamil Ok´un performansı da merakla bekleniyor?

YARIN 3 İLÇEDE KONGRE VAR

Ak Parti´de yarın Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçe kongreleri yapılacak.

PAZAR GÜNÜ 2 İLÇEDE KONGRE VAR

Ak Parti´deki değişim ve yenilenme sürecinde Pazar günü Tirebolu ve Doğankent ilçe kongreleri yapılacak.

Çok tepki çeken ve başarısız bir tablo sergileyen Tirebolu´da yeni bir sayfa açılmaya hazırlanıyor. Tirebolu´daki başarısız ekip tasviye olmaya hazırlanıyor.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklanan Hasan Durmuşkaya´nın açıklayacağı liste merakla bekleniyor. Durmuşkaya´nın Tirebolu´daki değişime büyük katkı sağlaması bekleniyor...

Doğankent´te ise mevcut başkan Ruşen Özden´in güven tazelemesi bekleniyor,

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —