?YAKAR RANTÇI MI?´

CHP´li Özdemir´in gündeme taşıdığı sorular olay yarattı?

SİYASET 20.01.2017 16:29:41 1275 0
?YAKAR RANTÇI MI?´

ÖZDEMİR CEVAP BEKLİYOR...

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir´in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü?

Başkan Özdemir CHP İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar´ı ?Her rant olayının arkasından çıkmakla´ suçladı.

BASIN TOPLANTISINA KİMLER KATILDI?

Özdemir´in basın toplantısına; CHP´li Belediye Meclisi Üyeleri Necmi Sıbıç, Hasan Turan, 18. Dönem Giresun Milletvekili Av. Rüştü Kurt ve önceki dönem ilçe başkanlarından Yadigar Salih Padar ve partililer katıldı.

?YAKAR RESMEN MÜTEAHHİTLİĞE SOYUNDU´

 ?Yakar´ın müteahhitliğe soyunduğunu ve asli görevlerini unuttuğunu´ savunan CHP´li Özdemir; ?2 senelik zamanda görüyoruz ki Belediye Başkanı Yakar, resmen müteahhitliğe soyunmuş belediyeyi de bir müteahhit şantiyesine dönüştürmüştür. Asli görevlerini, asli hizmetlerini unutmuş; sadece nereden nasıl zenginleşirim diye kendine çalışan bir belediye başkanı ile yaşamak zorundayız. Bulancak´taki her rant olayının arkasında belediye başkanı Yakar´ın adı çıkıyor´ diye konuştu.

?BAŞKANLIK MAKAMI BOŞTUR, BOŞ?´

Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanı´nda yaşanan ve büyük infial yaratan olaydan utanç duyduğunun altını çizen Özdemir; ?Bu makamın bittiği noktadır. Bulancak´ta yaşayanlar adına iyi tablo değildir? Bulancak Meydanında başkan Yakar´a hakaretler ediliyor, küfür ediliyor. Benim o sözleri ağzıma almak yakışık olmaz. Şuanda Bulancak Belediye başkanlığı koltuğu boştur, boş?´ dedi.

ÖZDEMİR´DEN YAKAR´A CAN ALICI SORULAR?

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir olay yaratan açıklamalarının ardından kamuoyunun merak ettiği soruları da gündeme taşıyarak, başkan Yakar´dan cevap istedi. Özdemir´in gündeme taşıdığı ve cevaplanmasını istediği soruları da yorumsuz olarak sütunlarımıza aktarıyoruz? İşte o sorular?

* TOKİ´nin yapmış olduğu 1. etap inşaata kimler ortak, buranın alınışında bu kooperatifin yanında acaba belediye başkanı mı var, belediye başkanının çevresindekilerden AKP kadrolarından ortaklar var mı, AKP´li işadamları var mı?

*2. etap TOKİ arsası kim tarafından alınmıştır? Buranın ortakları kimlerdir? Başkan Yakar da buranın ortakları arasında mıdır?

*Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanı´nda yaşanan olayın nedeni TOKİ´nin rant kavgası mıdır?

*Bulancak Beton A.Ş.´nin ne kadar borcu var? Beton santralinden dolayı Bulancak Belediyesi´nin bankalara verdiği kefalet ne kadar?

*Bulancak Beton. A.Ş.´de kaç personel çalışıyor, yönetim kurulu üyeleri kim ve ne kadar maaş alıyor?

*Bulancak Beton A.Ş.´den başkan Yakar´a ve AKP´li Belediye Meclisi Üyelerine ne kadar maaş ödeniyor?

*Bulancak Beton A.Ş. tarafından Güzelyalı´da yapılan (5 BLOK 120 DAİRE) konutlardan AKP´li Belediye Meclis Üyeleri´ne bedava daire verildi mi? Bu daireler kimlere, kaça satıldı? Satışlardan Bulancak Belediyesi´ne para aktarılıyor mu?

*Bulancak Beton A.Ş. kar etti mi, ettiyse belediyeye ne kadar para girişi oldu?

* Sayın Yakar´a bir sorum daha var; Kovanlık´ta yapılan HES´e ortak mısın? HES´in ortaklar kimlerdir?

BAŞKAN YAKAR NE CEVAP VERECEK?

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir´in gündeme taşıdığı ve kamuoyu tarafından da yüksek sesle dillendirilen sorulara başkan Recep Yakar´ın vereceği cevaplar merakla bekleniyor?

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir´in ?Bütün şaibeli ve ranta dayalı işlerde başkan Yakar´ın adının geçtiğini´ öne sürmesine karşılık, gündeme taşıdığı sorulara da cevap aranıyor? Şimdi gözler Yakar´da? Yakar susacak mı, belgelerle konuşacak mı? Bu sorunun cevabını da önümüzdeki günlerde göreceğiz?

ÖZDEMİR SON NOKTAYI KOYDU?

Başkan Yakar´ın görevinin halka hizmet olduğunu anımsatan CHP´li Özdemir açıklamasını şöyle noktaladı: ?Müteahhitliği bırak, sana oy veren insanlara hizmet yap?´

/resimler/2017-1/20/1634347770519.jpg

 

 

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
9.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17

Pazar

10.9 °

Pazartesi

8.6 °

Salı

7.7 °