Tarih: 26.08.2021 16:28

'Umutluyuz, güzel şeyler olacak'

Facebook Twitter Linked-in

Giresunspor, Trabzonspor maçına hazırlanıyor.

GZT Giresunspor, Pazar günü Trabzonspor´u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde Trabzonspor maçına iddialı hazırlanıyor.

Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan GZT Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, ?İlerleyen haftalarda daha iyi bir oyunla sahada daha güzel sonuçlarla yolumuza devam edeceğiz. Çok umutluyuz. Çok güzel şeylerin olacağına inanıyoruz? dedi.

Giresunspor´un 44 yıl sonra Süper Lig´de mücadele ettiğine vurgu yapan ÖNAL, şehir olarak bu durumun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kulübün mali yapısının belli olduğunu, transferler politikasında bu doğrultuda yol izlendiğini anımsatan Basın Sözcüsü Önal, yine de bütçelerine göre en iyi futbolcuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Ligin ilk iki haftasında aldıkları mağlubiyetlerin umutsuzluk yaratmamasını gerektiğine vurgu yapan ÖNAL,: "Sezona çok iyi hazırlandık. Çok iyi transferler yaptık. Başarılı oyuncular aldık. Oyuncularımızın hemen hemen tamamı yeni isimler olduğu için burada bir adaptasyon sorunumuz mevcut. Futbolcuların hepsi yeni. Kimse, diğer takım arkadaşının oyun esnasında nasıl bir aksiyon göstereceğini bilmediği için bir uyumsuzluk problemi var. İlk iki haftada adaptasyon sorununun dezavantajını yaşadık. Zamanla bu problemi ortadan kaldıracağız. Teknik heyetimiz bununla ilgili titiz bir çalışma yürütüyor" diye konuştu.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —