Tarih: 16.06.2015 13:30

Tütüncü istifa edecek mi?

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada; ?Neden başarısız olduk?´ sorusunu yanıtladı. Tütüncü, ?Havaalanı açmak, Eğribel tünelinin temelini atmak demek ki halkın beklentisi değilmiş. Biz iktidarımız döneminde yaptıklarımızı ve yapacağımız projeleri anlatırken, birileri proje üretmek yerine hizmetlerimize kulp takmaya çalışarak, vatandaşın kafasını bulandırdı. Seçim bitti, seçmenin mesajını aldık, seçmenin kararına saygılıyız´ dedi.

NERDE HATA YAPTIK..?

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, düzenlediği basın toplantısı ile seçim sonuçlarını değerlendirerek; ?Seçim kazanmak adına hiçbir zaman popülist politikalar yapmadık. İktidarımız döneminde Giresun´a yaptığımız ve yapacağımız projeleri anlatarak seviyeli bir kampanya yürüttük. Seçim sonrasında yaptığımız değerlendirmelerde, nerde hata yaptık? sorusuna yanıt aradık ve kendi özeleştirimizi yaptık. Bireysel hatalarımız oldu, milletvekili adaylarımızla ilgili sitemlerle de karşılaştık. Halkımızın mesajını aldık, seçmenin tercihine saygılıyız. Giresun´daki seçim sonuçlarıyla ilgili bir başarısızlık görmüyoruz. Ak Parti´nin en yüksek oy aldığı iller sıralamasında Giresun´un 18. olmasını başarı olarak kabullensek de, vekil sayısının azalmasına üzülüyoruz? diye konuştu.

TÜTÜNCÜ, İSTİFA EDECEK Mİ?

Başkan Tütüncü, ?İstifa edecek misiniz?´ sorusunu da yanıtlayarak;  ?Giresun´daki sonuçlarda bir başarısızlık varsa üstüme almaya hazırım. Bizimle ilgili kararı Ak Parti Genel Merkezi verir. Ancak, İl Başkanlarıyla yapılan toplantıda istifaya yönelik bir çağrı gündeme gelmedi? dedi.

CHP VE MHP´NİN PROJESİ YOK

Ak Parti İl Başkanı Tütüncü; ?Seçim sürecinde Ak Parti´yi işsizlik ve yatırımlar üzerinden eleştiren CHP ve MHP´nin hangi proje ve çözümleri var? Seçim bitti, kamuoyuna işsizlik ve yatırımlarla ilgili ne yapacaklarını açıklasınlar?´ diyerek açıklamasını noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —