TEMÜR, O PARAYI İADE ETTİ!

Uçak bileti skandalında adı geçen siyasiler sessizliğini koruyor!

TEMÜR, O PARAYI İADE ETTİ!
SİYASET 4.07.2024 16:11:00 9871 0

Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş’ın gündeme taşıdığı “Giresun Belediyesi’ndeki uçak bileti skandalı” açıklamasının ardından o parayı iade etti!

Bektaş’ın açıklamasının ardından, Giresun Belediyesi’nin aldığı uçak biletiyle İstanbul’da siyasi bir etkinliğe giden isimlerden;  Ak Parti Milletvekili Ali Temür, Nazım Elmas, Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Esma Betül Akılmak ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın’ın da aralarında bulunduğu isimlerden Ali Temür’ün bilet parasını iade ettiği öğrenildi.  Diğer isimlerin ise bilet parası skandalı sonrasında nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Ak Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Bektaş’ın açıklaması sonrasında konuyu araştırdığını ve gereğini yaptığını açıkladı.

“Konudan haberinin olmadığını ve yaşanan durumdan büyük üzüntü duyduğunu” ifade eden Milletvekili Temür; “Bahsi geçen biletlerin belediye bütçesinden alındığını basın açıklamasında duyunca şahsım adına bu işlemden büyük üzüntü duydum. Konudan haberim yoktu, ben biletlerimiz parti bütçesinden karşılanarak alındı biliyordum. Keşke daha önceden bilgim olsaydı, kesinlikle kabul etmezdim. Ayrıca tevessül edilmesine de karşı çıkardım. Bilet ücretini belediyemiz bütçesine havale ettim, ismi geçen arkadaşların da aynı duyarlılıkla gereğini yapmasını bekliyorum” dedi.