?SP sürpriz yapacak´

SP İl Başkanı Bektaş, basın toplantısı düzenledi.

?SP sürpriz yapacak´
SİYASET 4.05.2018 10:07:35 454 0

 

Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, ?Toplumun teveccühüne cevaben Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu da Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamıştır.  Gerekli olan 100 bin imzayı da aşarak 500 bin imzaya ulaşmayı hedefliyoruz´ diye konuştu.

Düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan SP İl Başkanı Abdulkadir Bektaş,  ?24 Haziran seçiminin sürprizini SP yapacaktır. SP çıkışlarıyla Türkiye´nin en çok konuşulan partisidir´ dedi.

Bektaş açıklamasını özetle şöyle noktaladı:

?Yapıcı ve uzlaştırıcı siyaseti etkin kılmaya çalışan Genel Başkanımızın, ekstra zorluklara tabi tutulması, yüz bin imzayı olumsuz yönde dert bile edinmemiş olan bizlerin sadece azmini ve heyecanını artıracaktır.

Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu´nun 100 bin imza ile aday olabilmesi için biz Saadet Partililer milli görüşçüler olarak canla başla çalışacağız ve çalışıyoruz. 100 bin imza ile değil 500 bin imza ile aday yapacağız. Bizim teşkilatlarımız bu anlamda çok ciddi çalışmalar yapmakta ve halkımızın bize olan teveccühünü sahada olan bir il başkanı olarak görmekteyiz. Genel başkanımızın adaylığı hususunda ayrıca güzel olumlu bir hava ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın bize olan bu teveccühü sonucu 100 bin imzayı birinci gün tamamlayacağız ve diğer kalan zamanda ise 500 bin ve daha fazlasına ulaşacağız. Saadet Partisi olarak bu ülkenin iyiliğini, güzelliğini isteyen, hak ve adalet ekseninde birlikte yaşayabilmeyi arzu eden her bir ferde kapılarımız sonuna kadar açıktır.?