ŞOV DEĞİL AÇIKLAMA YAP!

Tütüncü´nün açıklamaları kamuoyunda ?ŞOV´ algısı yarattı.

ŞOV DEĞİL AÇIKLAMA YAP!
SİYASET 16.03.2016 11:10:23 243 0

 

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, devamsızlık rekortmeni olduğu Giresun Belediye Meclisi´nin imar revizyonu kararlarını eleştirdi.

´İmar revizyonu planın şehircilik faciası olduğunu´ savunan Ak Parti İl Başkanı ve Giresun Belediye Meclisi Üyesi Hasan Ali Tütüncü, meclisteki sessizliği ve devamsızlığı ile dikkat çekmesine karşılık yaptığı açıklama ile kamuoyunda tepki çekti.

"Torburnu´ndaki yapılaşmanın Giresun Belediyesi adına kara bir leke olduğunu" iddia eden Tütüncü, liman sahasında TOKİ tarafından yapılan inşaata ise sessiz kalarak ´Bu ne yaman çelişki´ dedirtti.

Liman sahasına yapılan binaya destek veren açıklamalarda bulunan Tütüncü´nün  CHP´li Giresun Belediyesi´ni imar üzerinden suçlayan açıklamalar yapması kamuoyunda  ´ŞOV YAPIYOR´ algısı yaratmaya devam ediyor.

HAKKINDAKİ İDDALARA CEVAP VERMİYOR

Giresun´da bir internet sitesinde (www.giresun.bbs.tr) hakkında çıkan haberlere cevapsız kalan AKP´li Tütüncü´nün gündemi değiştirmek adına imar üzerinden Giresun Belediyesi´ne yüklenmesi manidar bulundu. Limandaki binaya kamuoyunda  ´ucube´ yakıştırıylması yapılmasına karşılık Tütküncü´nün Giresun Belediyesi´ni adeta sudan sebeplerle eleştirmesi ´küçük işlerle uğraşıyor´ yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

TÜTÜNCÜ NEYLE SUÇLANIYOR?

Avea bayisi olan Tütüncü, Keşap eski Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz´a bilgisi dışında telefon hattı açmakla suçlanıyor. Savcılık tarafından düzenlenen iddianamede Tütüncü´nün  Yılmaz adına faturalı telefon hattı açtığı kriminal raporu ile tescillenirken, açılan hattın hangi amaçlarla kullanıldığı gizemini koruyor.

Tütüncü bu konudaki haberlere sessiz kalırken devamsızlık rekortmeni olduğu Giresun Belediye Meclisi´ndeki kararları eliştirmesi de manidar bulunuyor.