Tarih: 03.04.2013 20:51

Sidik yarışı!

Facebook Twitter Linked-in

Ulaştırma-Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım´ın Giresun ziyareti Ak Parti içindeki bölünmüşlüğü su yüzüne çıkardı.
Bakan Yıldırım´ın Giresun´a 300 kişinin istihdam edileceği çağrı merkezi kurulacağını açıklaması parti içindeki rol kapma yarışını ön plana çıkarttı.
Çağrı Merkezi kurulması fikrinin kimden çıktığı netlik kazanmazken, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ve İl Başkanı Av. Sabri Öztürk, aynı konuyla ilgili olarak ard arda açıklama yaparak, parti içindeki çatlağın sürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdiler. Önce Çakıroğlu basın açıklaması yayınlayarak, ?benim talebimle kuruldu´ dedi. Ardından, İl Başkanı Öztürk basın açıklamasıyla ?benim talebimle kuruldu´ diye açıklama yaptı.

Gazetelerde Salı günü Çakıroğlu´nun, Çarşamba günü de Öztürk´ün açıklaması yayınlandı. Kamuoyunda ard arda yapılan bu açıklamalara ?SİDİK YARIŞI´ yakıştırması yapılması dikkat çekti.

Çakıroğlu ve Öztürk´ün ardından Perşembe günü kim açıklama yapacak sorusunu gündeme taşırken, şuana kadar haber merkezimize hiçbir mail gelmedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —