Tarih: 20.08.2014 13:29

Şenlikoğlu neden başarısız?

Facebook Twitter Linked-in

Giresun Merkez İlçe´de Ak Parti´nin başarısızlığına başkan Şenlikoğlu´nun silik ve ezik görüntüsü damga vuruyor. Şenlikoğlu ve ekibi kendi işlerini takip etmekten kentin sorunlarını gündeme taşıyamıyor. Giresun Merkez ilçedeki 30 Mart yerel seçim hezimeti Şenlikoğlu ve ekibinin başarısızlığının tescili olarak yorumlanırken, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti´nin en düşük oy aldığı yerler arasında Giresun Merkez İlçe başı çekiyor.
Şenlikoğlu temsil ettiği makamın hakkını verememekle eleştirilmesine karşılık, sessizliğini korumasıyla da dikkat çekiyor. Basın toplantılarında konuşmacıların yanında poz vermekten başka görüntüsü ve gücü olmayan başkan Şenlikoğlu´nun başarısızlığını rakamlar da belgeliyor. Halkın içinde olmaktan uzak görüntüsüyle dikkat çeken Şenlikoğlu bir şokta doğum yeri olan Dereli´nin Bahçeli Köyü´nde (Sonradan mahalle oldu) yaşadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Bahçeli´de Ak Parti´nin 2. Parti olması parti tabanında sert eleştiriliri de beraberinde getirdi. Bahçeli´de çatı aday Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu´na 234 oy çıkarken, Erdoğan´a 217 oy çıktı.
Bahçeli´de Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları şöyle gerçekleşti: Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu 234 OY (% 51), Recep Tayip Erdoğan 217 oy (% 47), S. Demirtaş 9 oy (% 2).
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —