OLDU MU ŞİMDİ?

Gülen´i ziyaret eden 7 Ak Parti´li vekil yeniden aday adayı oldu!

OLDU MU ŞİMDİ?
SİYASET 5.05.2018 07:10:19 719 0

Aralarında Adem Tatlı da var?

Pensilvanya´ya gidip FETÖ elebaşı Gülen ile fotoğraf çektiren ve ikindi namazı kılan 12 Ak Parti milletvekilinden 7´si yeniden aday aday oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adaylarının 100 bin imza ile belirlenmesine ilişkin olarak ?FETÖ´nün siyasi ayağı varsa, seçmen ayağı da vardır. İmza verenler araştırılsın? derken, akıllara FETÖ ile birlikte fotoğrafı olan milletvekilleri geldi. AKP´li milletvekilleri, 2012´de Boston´da FETÖ tarafından organize edilen ?Kültür Günleri´ programına katılmış, o tarihte 12´si de milletvekili olan grup Pensilvanya´ya da giderek Fetullah Gülen ile de görüşmüştü.

Birlikte ikindi namazı kılan vekiller, hatıra fotoğrafı da çektirmişti. Ziyarette kadın vekillerin başlarını kapatmaları da dikkat çekmişti.

Ziyarete giden isimlerden 4´ü hariç diğerleri 2015´te yapılan iki seçimde liste dışı kalmıştı. Pensilvanya´ya giden milletvekillerinden İlknur İnceöz, Vedat Demiröz, Bayram Özçelik ve İsmail Tamer halen Milletvekili bulunuyor ve 4´üm de yeniden aday adayı oldu. Fotoğraftakilerden AKP Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı; AKP Siirt Eski Milletvekili Arif Demikıran, AKP Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel, AKP Trabzon eski milletvekili Safiye Seymenoğlu ise aday adayı olmadı.. Fotoğraftaki bir diğer eski AKP´li milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise 15 Temmuz´dan sonra FETÖ´den arandığını öğrenince yurtdışına kaçmıştı.