Tarih: 06.04.2011 09:44

Öden yeniden seçildi

Facebook Twitter Linked-in

Giresun İl Genel Meclisi´nin Nisan ayı ilk toplantısı, İl Özel İdare Kültür Sitesi Salonu´nda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, meclis başkanlığı, başkan vekilliği, katip üyelikler ve il encümeni seçimleri de yapıldı.
Seçimlerde, il genel meclisi başkanlığı için Ak Parti grubu Başkan Osman Öden´i,CHP grubu da Mehmet Aksu´yu aday gösterdi.İki adayın yarıştığı seçimlerde 40 üyenin tamamı oy kullandı. Öden 31 oyla yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilirken, Aksu 6 oy aldı, 3 oy da boş çıktı.
İl Genel Meclisi Başkan vekilliği görevine A Partili Şükrü Kahraman, ikinci başkan vekilliğine de İrfan Dikbaş seçildi. Katip üyeliklere Osman Kolukısa ve Eşref Memiş seçildi.
İl Daimi Encümeni Üyeliği´ne ise Ak Partili üyeler seçildi. Gizli oylamayla yapılan seçim sonucunda; Halil Demirel, Abdullah Kürkçü, Alaaddin Bayram, Hayrettin Öztürk ve Eşref Memiş İl Daimi Encümen Üyesi seçildiler.
Seçim sonrasında üyelere hitaben konuşan ve teşekkür eden Öden; ?Noksanlıklarımızdan ders çıkartarak, yeni dönemde uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz? dedi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —