VASİYET GERÇEKLEŞİYOR

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kul´un vasiyeti gerçekleşiyor.

VASİYET GERÇEKLEŞİYOR
Güncel 29.04.2016 11:01:35 275 0

 

Mardin´in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Yağlıdereli Jandarma  Uzman Çavuş Süleyman Kul´un ?yayla yolu üzerine bir çeşme yapılması´ şeklindeki vasiyetine ülkücülerden olumlu yanıt geldi.

Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Hakan Gülenç, yaptığı açıklamada; ?Şehidimiz Süleyman KUL´un vasiyeti olan ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ çeşmesi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´nın himayelerinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Giresun İl Başkanlığı´nca en kısa zamanda yapılacak ve şehidimizin isteği yerine getirilecektir. Bu konu ile alakalı şehidimizin ailesi ile görüşülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur´ dedi.

www.giresunhaberci.net sitesi olarak 27 Nisan´da ?O çeşmeyi kim yapacak?´ başlığıyla Yağlıdereli şehidimizin vasiyetindeki çeşme talebini kamuoyuna duyurmuştuk.  Bu haberin ardından yaşanan olumlu gelişmeler sonrasında şehidimizin ?yayla yolu üzerine bir çeşme yapılması´ şeklindeki vasiyetide gerçekleşiyor.

www.giresunhaberci.net olarak şehidimizin vasiyetine saygı gösterenlere kamuoyu adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.