Tarih: 07.07.2015 16:17

NİKAHI AKSU KIYDI

Facebook Twitter Linked-in

Basketbol Süper Lig´in yeni şampiyonu Yeşilgiresun Belediyespor´un Antrenörü Ahmet Kandemir Giresunlu Ayten-Şenel Sarı çiftinin kızı Öykü Sarı ile dünyaevine girdi.  Giresun Belediye Başkanı ve Yeşilgiresun Belediyespor´un Kulüp Başkanı Kerim Aksu´nun makamında kıyılan nikah törenine kulüp yöneticileri, akrabalar, aile dostları ve çiftin arkadaşları katıldı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu´nun kıydığı nikâh töreninde çiftin şahitliğini Bülent Yavuz, Ebru Sarı, Dilara Kurt ve Ulaş Sağ yaptı.

Başkan Aksu, takımı şampiyon yapan Ahmet Kandemir ile Öykü Sarı´nın nikâhını kıymaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Nikâh töreninden sonra basın mensuplarının; ?Kupayı aldınız, şimdi de Giresun´dan kız alıyorsunuz. Duygularınızı öğrenebilir miyiz?? şeklindeki sorusu üzerine Antrenör Ahmet Kandemir şunları dile getirdi: ? Kupayı takım aldı. Ben Giresun´dan güzel bir kız aldım.  Çok mutluyum. Bu özel günümüzde bizimle olan dostlarımıza, bize büyük bir incelik gösteren Kulüp Başkanımız, Belediye Başkanı Kerim Aksu´ya çok teşekkür ediyorum.?

/resimler/2015-7/7/1621058190972.jpg

 

/resimler/2015-7/7/1621315692299.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —