Tarih: 12.02.2016 15:15

NAZAR DEĞMESİN!

Facebook Twitter Linked-in

 

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme başarılı grafiği ile dikkat çekiyor. 30 Mart 2014 seçimlerinde işbaşına gelen başkan Akarçeşme, uyguladığı proje ve hayata geçirdiği yatırımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.  Projeleriyle Çamoluk´taki büyük değişime imza atan başkan Akarçeşme,  seçim döneminde vaat ettiği projelerin büyük bir bölümünü hayata geçiren ve çalışkanlığı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Akarçeşme, iki yılda büyük bir başarı sağlayan isimler arasına adını yazdırdı.

PROJENİN SPONSORU YUSUF GECÜ.

Çalışkanlığı ile tüm Çamoluklular´ın gönlünde taht kuran başkan Akarçeşme, son olarak büyük bir projeyi daha hayata geçirmek için geri sayım başlattı. İşte o proje? Çamoluk Belediyesi çok büyük bir projeye daha imza atmak için gün sayıyor?  ?Çamoluk Yaşlı Konuk Evi Projesi´ nin temeli Mayıs ayında resmen atılacak.  35 dönümlük bir alana yapılacağı açıklanan projenin sponsorluğunu İstanbul´daki Çamoluklu işadamı Yusuf Gecü´nün üstlendiği öğrenildi. Aynı zamanda MESİAD (Merter Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı da olan Gecü´nün bu yatırımın sponsorluğunu üstlenmesi büyük sevinç yarattı.

AKARÇEŞME TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Akarçeşme,  ?Çamoluk Yaşlı Konuk Evi Projesi´nin sponsorluğunu üstlenen Yusuf Gecü´ye ve ilçenin gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —