Tarih: 16.03.2017 13:42

KORKTUN MU GÜREL?

Facebook Twitter Linked-in

Gürel´den açıklama gelecek mi?

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, referandum öncesi mavi boncuk dağıtmaya devam ediyor? Gürel´in bugün düzenlediği basın toplantısına ayar çekilmiş isimleri davet etmesi kafalarda soru işareti bıraktı?

TESADÜF OLABİLİR Mİ?

Gazetemizin imtiyaz sahibi Harun Saygılı Facebook´ta;  ?Ak Parti sözcülerine soruyorum... Giresun´da köylere su götürmek amacıyla döşenen borulardan ne zaman su akıtacaksınız? Borular döşendi, müteahhit paraları aldı, su yok... Su veremeyecekseniz neden boru döşediniz köylere?´ şeklinde bir paylaşım yaptı.

Dün yapılan bu paylaşım, Ak Parti´de kriz yarattı? Ak Parti sözcüleri sorumuza cevap verecek cesareti gösteremediği gibi, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Gürel´in bugün düzenlediği basın toplantısına Giresun Haberci Gazetesi davet edilmedi.  Yaptığımız araştırmaya göre; Gürel kendi belirlediği isimleri basın toplantısına davet ettiği ortaya çıktı.

Basın toplantısına davet edilseydik, Gürel´e yaptığımız paylaşımı sorar, kamuoyunu da bilgilendirirdik?

Giresun Haberci Gazetesi olarak aynı paylaşımı tekrarlıyor ve cevap bekliyoruz: ?Ak parti sözcülerine soruyorum... Giresun´da köylere su götürmek amacıyla döşenen borulardan ne zaman su akıtacaksınız? Borular döşendi, müteahhit paraları aldı, su yok... Su veremeyecekseniz neden boru döşediniz köylere?´

Kamuoyu adına yine soruyoruz: ?Giresun İl Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak hangi köylere ne kadar su borusu döşendi, ne kadar ödeme yapıldı? Hangi köylere boru döşendiği halde neden su veremediniz/veremiyorsunuz?

Kamuoyu adına Giresun İl Genel Meclisi Başkanı A. Mürşit Gürel ve Ak Parti sözcülerinin bu masum sorulara cevap vermesini bekliyoruz? Hodri meydan?

/resimler/2017-3/16/1346470106754.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —