Korkma açıkla!

Giresun´daki Ak Partili ilçe belediyelerin ne kadar borcu var? Ak Parti İl Başkanı Aydın bu sorunu cevabını verecek mi? Hodri meydan!

Korkma açıkla!
SİYASET 28.01.2014 10:22:21 572 0
Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, CHP´li Giresun Belediyesi´ne yönelik eleştirilerini borç üzerinden sürdürürken, kendi belediyelerinin borçlarını görmezlikten geliyor. Başkan Aydın her eleştirisinde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu´ya borç üzerinden yüklenirken, şeffaflıktan uzak tavırlarıyla kamuoyunun tepkisini çekmeye devam ediyor. Ak Partili birçok ilçe belediyesinin borç batağında olmasını görmezlikten gelen Aydın´a ?Borçlu belediyeleri açıkla´ şeklindeki çağrılar da işe yaramadı. Aydın, Ak Partili belediyelerin borçlarıyla ilgili rakamları kamuoyuna açıklaması isteniyor.
GÖRELE BELEDİYESİ´NİN BORÇLARI ÇOK BÜYÜDÜ
Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın´ın bütçesinin iki katı borçlu olan Görele Belediyesi´ni görmezlikten gelerek, sadece Giresun Belediyesi´nin borç batağında olduğunu söylemesi kamuoyunda büyük tepki yaratmaya devam ediyor. Bütçesi Giresun Belediyesi´nin yüzde 10´u kadar olmayan Ak Partili Görele Belediyesi´nin borcunun 20 milyon liraya yaklaşmasına Aydın´ın nasıl bir yorum getireceği merakla bekleniyor.
Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın´ın açıkladığı rakamlara göre, 2014 yılı bütçesi 100 milyon lira olan Giresun Belediyesi´nin borcunun ´60 milyon TL´ olduğu kaydedildi.