Tarih: 03.07.2020 19:11

KOMİSYONLAR DEĞİŞMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

HAYIRLI OLSUN?

Giresun Belediye Meclisi Başkan Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplandı. Pandemi nedeniyle uzun bir aranın ardından toplanan Giresun Belediye Meclisi´nde bugün Komisyon Üyelikleri seçimleri yapıldı. Komisyon Üyeleri bir yıl görev yapacak. Ak Parti´de 2019´da seçilen; Encümen Üyeleri, İmar Komisyonu Üyeleri, Plan Bütçe Komisyonu ve Trafik Komisyonu´nun üyeleri yeni dönemde de aday gösterildi ve değiştirilmedi.

KOMİSYONLAR BELLİ OLDU

Toplantının açılışında konuşan Başkan Şenlikoğlu, en son 3 ay evvel meclis toplantısı yapıldığına dikkat çekerek; ?Koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreç geçirdik. Ülkemize ve şehrimize geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda koronavirüsten tamamen kurtuluruz? dedi.

Daha sonra ise gündem maddelerinin görüşülmesine geçilerek, görev süreleri sona eren Encümen Üyeleri ile İhtisas Komisyonlarının seçimi yapıldı ve yeni görevler şu isimlerden oluştu:

ENCÜMEN ÜYELERİ: Berrin Aydın, Adil Erol, Serdar Demirkan(Ak Parti)

İMAR KOMİSYONU: Mete Bahadır Yılmaz, Emrah Altıyaprak, Nuri Karaman (Ak Parti), Ahmet Raif Yusufağaoğlu, Nermin Yılmaz (CHP).

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU: Fahri Uzun, Adil Erol (Ak Parti, Hamdi Önde (MHP), Erdinç Hıdımoğlu, Fuat Köse (CHP).

CADDE VE SOKAK İSMİ KOMİSYONU: İbrahim Tuğrul Unat, Bahattin Kurt, Mahmut Kılıç (Ak Parti), Ferit Özkan, Fatma Demiroğlu (CHP)

TRAFİK KOMİSYONU: Aydın Karakuz, İsa Karaca (Ak Parti), Salim Gökhan Bozalioğlu (MHP), Hayrettin Çıtlak, Şükrü Ertürk (CHP).

KADIN ERKEK EŞİTLİK KOMİSYONU: Bahattin Kurt, Berrin Aydın (Ak Parti), Dursun Öztürk (MHP), İsmail Öveç (CHP),  Arife Yanıkömeroğlu (İyi Parti).

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —