Tarih: 05.04.2018 13:05

KİM HAKLI?

Facebook Twitter Linked-in

Giresun Ticaret Borsası seçim sonucuna neden itiraz edildi?

Temel Yanıkoğlu´nun aday olmadığı seçimlerde; Yaşar İbaş, Harun Aydın ve Halil Ak´ın listeleri yarıştı. İbaş´ın listesi yarıştan galip çıktı. Tek başına seçim sonuçlarına itiraz eden Harun Aydın´ın İBAŞ´ın listesine FETÖ´cü damgası vurması gündeme bomba gibi düştü.

Seçimi kaybeden Harun Aydın, Giresun İlçe Seçim Kurulu´na yaptığı itirazda; ????? Gıda san. Ve Tic. A.Ş. Kumyalı Şube yetkilisi FETÖ tutuklusu M.S.K. olmasına rağmen, yetkisi olmayan M.İ.K. kullanmıştır´ dedi.

Seçim Kurulu bu konudaki itirazı bugün karara bağlayacak. Ancak, yetkisiz oy kullandığı iddia edilen M.İ. K.´nın listede adı var mı, yok mu? Kamuoyu bu sorunun cevabını bekliyor.

M.İ. K.´nın adı oy kullanacak üyeler listede varsa bu listeyi Harun Aydın´ın da içinde bulunduğu yönetim ilan etmedi mi? M.İ. K.´nın adı oy kullanacaklar listesinde yoksa kimler oy kullanmasına göz yumdu? Bu sorulara da cevap aranıyor?

İBAŞ NET KONUŞTU?

Seçim zaferini doyasıya yaşayamayan Yaşar İbaş ise yaptığı açıklamada; ?Giresun Ticaret Borsası´nı kazanan listede hakkında soruşturma açılmış ya da FETÖ ile bağlantılı olan hiç kimse yok. Bu gruptan FETÖ´cü çıkmaz, hain çıkmaz´ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —