Karaibrahim net konuştu

Giresun´daki anket sonuçları açıklandı. Giresun´da kim önde?

Karaibrahim net konuştu
SİYASET 21.01.2014 14:21:23 625 0
CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, ´Bütün engellemelere rağmen Giresun başarılı bir belediyecilik yaşadı´ sözleriyle Kerim Aksu´ya birkez daha sahip çıktı.
Yaklaşık bir ay önce yapılan ankette Giresun´da CHP´nin oy oranının yüzde 50´yi aştığını savunan Karaibrahim, Ak Parti´nin ise 2009´daki oy oranını koruduğunu söyledi.
Başkan Karaibrahim, Şubat ayı içinde yapılacak olan anketin sonucunu merakla beklediklerini kaydederek, ´Halkımız Giresun´da Kerim Aksu´dan ve çalışmalarından memnun. Bütün engellemelere rağmen Giresun başarılı bir belediyecilik yaşadı´ diye konuştu.
Giresun belediye meclisi üyeliği için 25 Ocak´ta yapılacak olan ön seçim konusunda da açıklamalarda bulunan Karaibrahim; ´Aday adayı olan herkes bu şölene katılmalıydı. 8 aday adayı arkadaşımız ön seçime katılmayacak. Bu isimler kontenjan sıralamalarına yazılacak. Ancak, ön seçime girmeyen bu isimlerin yerleri net değil. Kesin listeyi 18 Şubat´ta Seçim Kurulu´na vereceğiz. Giresun Belediye Meclisi´nde liste oluşturma konusunda başkan Aksu´ya gerekli desteği vereceğiz. Engel değil, destek olacağız´ dedi.