?İstifa etmiyorum´

İYİ PARTİ´de neler oluyor?

?İstifa etmiyorum´
SİYASET 9.11.2017 12:33:30 501 0

İyi Parti kurucusu Orhan Erzurum, iddiaları yalanladı.

Meral Akşener´in Genel Başkanlığındaki İYİ PARTİ´nin kurucuları arasına adını yazdıran Giresun eski Milletvekili Orhan Erzurum´un istifa edeceği yönündeki iddialar en yetkili ağızlar tarafından yalanlandı.

Bir haber sitesinde gündeme taşınan iddialarla ilgili olarak telefonla konuştuğumuz İYİ PARTİ kurucusu Orhan Erzurum; ?Kesinlikle istifam söz konusu değil. Genel Merkez ile ilgili hiçbir sorunum yok. İyi Parti´nin başarısı için çalışmaya ve siyaset yapmaya devam edeceğim. Gündemimde istifa yok, çıktığım yolda ilerlemeye devam edeceğim. İstifa iddiası kesinlikle yalandır, böyle bir düşüncem ya da söylemim yok´ diye konuştu.

Erzurum´un istifa edeceği iddiasını yol arkadaşları da yalanladı. MHP´de Erzurum´la birlikte siyaset yapan Şebinkarahisar eski ilçe başkanı Veysel Cengiz istifa iddiasını ?Saçmalık´ olarak yorumladı. Cengiz, sosyal medyadaki açıklamasında; ?Orhan beyi tanırım, çıktığı yolda ilerler. Bizi birbirimizi düşürmek istiyorlar´ dedi.

İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı´na atanan Av. Ünzile Yüksel de Orhan Erzurum´un istifa edeceği iddiası üzerine yaptığı açıklamada; ?Dedikodulara itibar etmeyin´ çağrısında bulundu.