?İDDİALAR YALAN?´

Karadere istifa edecek mi? Öztürk, bu iddiayı yalanladı?

?İDDİALAR YALAN?´
SİYASET 5.12.2017 15:01:25 784 0

Karadere istifa edecek mi? İddialara ilk yanıt, Cemal Öztürk´ten geldi.

Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Espiye Belediye başkanı Mustafa Karadere hakkında ortaya atılan ?İstifa edecek´ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk, Espiye Belediye Başkanı Karadere hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; ?Son dönemlerde ilginç ve enteresan olaylara şahit olmaktayız. Espiye Belediye Başkanımız Mustafa Karadere sosyal medyada başlatılan, ardından sokak enformasyonu olarak devam ettirilen, bazı yerel basının içine dahil edildiği bir yıpratma, bir itibarsızlaştırma organizasyonu ile karşı karşıyadır. Karadere´nin görevinden istifa ettirileceğine yönelik iddia ve iftiralar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Siyasi ikbal peşinde olan kesimlerin organize ettiği bilinen bu yanlış enformasyon geçmiş dönemlerde olduğu gibi mağlup ve yenik düşmeye mahkumdur´ dedi.

Karadere´ye yönelik iddialara Milli Savunma Bakanı Nurettin  Canikli,  Milletvekili Sabri Öztürk ve İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu´nun  ise şimdilik cevap vermediği gözleniyor. Canikli, Öztürk ve Şenlikoğlu´nun  Karadere ve diğer belediye başkanlarıyla ilgili iddialara sessiz kalması siyaset kulislerinde tepki topluyor?

 

 /resimler/2017-12/5/1605240060427.jpg

Başkan Karadere bugünkü Ak Parti Grup toplantısına da katıldı.