Tarih: 02.04.2015 16:04

Heves Bozbağ fark yarattı

Facebook Twitter Linked-in

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, futbol dışında yüzme, okçuluk, voleybol ve basketbol branşlarıyla Giresun'un en önemli marka değerini zirveye taşımaya devam ediyor. Giresunspor'un farklı branşlarda faaliyet göstermesi spor kamuoyunda yankı bulmaya devam ediyor.

Giresunspor'un yüzme branşındaki başarısı ulusal anlamda ses getiriyor.

Swım Amerika Olimpik sporcu yetiştirme adı altında Türkiye'de 20 kulüp verilen bu yüzücü yetiştirme projesini alan Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Giresun İl temsilcisi Heves Bozbağ, Giresunspor'un gelecekte yüzücülükte başarılı işlere imza atacağının müjdesini verdi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ'ın eşi olan Heves Bozbağ, Giresunspor yüzmede çok başarılı sporcular yetiştirerek, Türkiye sayılı olan kulüplerin arasına girmeye başladı. Yüzmede söz sahibi olan Galatasaray, Fenerbahçe, Enka ile birlikte Türkiye yüzme yarışmasında isimlerimiz yan yana yazılması ve başarılı olmamız bizim için çok büyük onur. Bu takımların birinden bir sporcumuzun transfer teklifi alması bizim bu yolda başarılı olduğumuzun bir göstergesidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —