HAKLI ÇIKTIK

Giresun Haberci Gazetesi olarak bir kez daha haklı çıktık.

HAKLI ÇIKTIK
SİYASET 22.01.2014 10:33:55 532 0
 
Yerel seçimler öncesinde Ak Parti Eynesil İlçe başkanı Av. İbrahim Topal´ın ?TARAF´ olduğu gerekçesiyle Genel Merkez´in talebi doğrultusunda istifa etmesinin yankıları sürüyor.
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Topal ve ekibinin istifasında belediye başkanı Coşkun Somuncuoğlu´na karşı taraf olmalarını dile getirirken, Giresun Haberci Gazetesi´nin haberini de doğrulamış oldu.
İLK KEZ GİRESUN HABERCİ YAZDI
Eynesil Ak Parti ilçe örgütünde yaşanan sıkıntıyı ilk kez Giresun Haberci Gazetesi olarak 24 Temmuz 2013 tarihli sayımızda ?EYNESİL´DE NELER OLUYOR?´ manşetiyle gündeme taşımıştık. Geldi´nin aylar sonra itiraf ettiği açıklamaları Giresun Haberci gazetesi olarak 24 Temmuz 2013 tarihinde kamuoyuna duyurmuştuk. İşte o haberin özetini aynen aktarıyoruz: ?Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Eynesil Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Topal, yanlı tavırlarıyla parti tabanında büyük şok yaratıyor. Topal´ın belediye başkanı Coşkun Somuncuoğlu´na karşı cephe açması siyaset arenasında bomba etkisi yarattı.
Topal, Somuncuoğlu´nun yerine yakın bir arkadaşını aday göstermek için parti içinde tek adamlık gösterisi yapmakla suçlanıyor. Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Topal´ın bütün mesaisini mesleğinden dolayı Görele´de geçirmesi parti tabanında büyük rahatsızlık yaratıyor.?
İşte o haberin linki: http://www.giresunhaberci.net/haber/haber_detay.asp?haberID=518