Güngör hızlı başladı

Türker gitti, Güngör geldi...Türker´den boşalan görevlere kimler atandı?

Güngör hızlı başladı
SİYASET 3.02.2016 16:10:03 801 0

 

Hakan Türker´in Giresun Belediye Meclisi Üyeliği´nden istifası ile boşalan koltuğa Giresunspor´un eski kalecilerinden Zafer GÜNGÖR oturdu. Bugünkü Meclis´te yeni mesaisine başlayan Güngör, ayağının tozuyla iki ayrı komisyon üyeliğine seçildi.

CHP Grubunda Hakan Türker´in istifasıyla boşalan Kadın-erkek Komisyonu ile Cadde ve Sokak İsmi Komisyonu Üyeliği´ne Zafer Güngör oy birliği ile seçildi.

Giresun Belediye Meclisi´nin bugünkü toplantısına katılan ve ilk oturumda iki ayrı komisyon üyeliğine seçilen Güngör, bu görevlerini Nisan ayına kadar sürdürecek. Nisan ayında ise tüm komisyon üyelikleri yeniden seçimle belirlenecek.

AKSU, GÜNGÖR´E BAŞARI DİLEDİ

Bugünkü Meclisi yöneten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise ilk oturuma katılan ve iki ayrı komisyona seçilen Güngör´ü tebrik ederek, başarılar diledi.

KABACAOĞLU DA KATİP ÜYE SEÇİLDİ

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanlığı´na seçilmesinin ardından Giresun Belediye Meclisi Üyeliği´nden istifa eden Hakan Türker´den boşalan meclis katip üyeliğine ise Şinasi Kabacaoğlu seçildi. Gizli oyla yapılan seçimlerde kullanılan 24 oydan 23´ü geçerli sayılırken, 1 oy geçersiz sayıldı.