?Gülücük dağıtan ÇOCUK´

CHP´de oyun içinde oyun var... Türker nereye koşuyor?

?Gülücük dağıtan ÇOCUK´
SİYASET 8.07.2015 15:00:28 2289 0

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu´nun rüzgarıyla siyaset sahnesinde kendine yer edinen ve son seçimlerde Belediye Meclis Üyesi seçilen Hakan Türker´in CHP Merkez İlçe Başkanlığı´na aday olacağı yolundaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. CHP tabanında Türker için ?çocuk´ yorumunu yapılırken, başkan Aksu´nun gölgesinde kendini pazarlaması da tepki çekiyor.

Başkan Aksu´nun çevresinde dolanan ve sosyal medyada kendini iyi pazarlayan Türker´in icracı bir özelliği de yok. Reklam peşinde koşan ve şovmen kimliği ile CHP tabanında kabul görmeyen Türker´in Merkez İlçe Başkanı seçilmesine ern büyük desteğin başkan Aksu tarafından verileceği örgütün de bunu uygulayacağı savunuluyor.

TEK ÖZELLİĞİ GÜLÜCÜK DAĞITMAK

Başkan Aksu´nun gölgesinde kendini gündemde tutmak adına şovmen tavırlarıyla dikkat çeken Türker´in, siyasi ve ticari arenada ?gülücük dağıtmaktan başka özelliği yok´ yorumları da yüksek sesle dillendiriliyor.

CHP tabanında; ´sözünün eri ve güvenilir bir ismin Merkez İlçe Başkanlığı´na adaylığının partiye güç katacağı´ söylenirken, ´başkasının rüzgarıyla bir yerlere gelenlerin de partinin önünü tıkayacağı´ savunuluyor.