Görele festivale hazırlanıyor

9. Görele kemence ve horon festivali 5-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Görele festivale hazırlanıyor
SİYASET 9.06.2013 15:56:10 762 0
Görele Belediyesi borç batağına sıkışırken başkan Melikoğlu da farklı uygulamalarıyla gündem değiştirmeye devam ediyor. Başkan Melikoğlu, Görele Belediyesi´nin borcu konusunda net açıklama yapmazken, muhalefet temsilcileri de borç miktarının 15 milyon lirayı aştığına vurgu yapıyor.
Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, 9. Görele Kemence ve Horon Festivali´nin 5-7 Temmuz tarihleri arasında kutlanacağını söyledi. Festivalin hazırlıklarının devam ettiğini açıklayan Melikoğlu, katılımcılarla yine boy boy fotoğraf çektirip başarısızlığını unutturmaya çalışacak. Başkan Melikoğlu´nun borç batağındaki belediyenin imajını festivaldeki organizasyonla kapatmaya çalışması kamuoyunda büyük tepki topluyor.
Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu; ?Bu yıl Kemençe ve Horan Festival Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle organizasyon tarihini 5-6-7 Temmuz olarak belirledik. Bu sene Görele sanata, sanatçıya, kemençe ve horana doyacak. Hazırlıklarımız devam ediyor. Sanatçılarla görüşüyoruz, halka mal olmuş sürpriz sanatçılarımız olacak en uygun maliyetlerde halkımızın gönlüne hitap edecek ülkemizde marka olmuş isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde bombayı patlatacağız? dedi.