“GİRESUNSPOR’UN YANINDAYIZ”

Batlamaspor Başkanı Konal, Gezgin’i nasıl savundu?

“GİRESUNSPOR’UN YANINDAYIZ”
SPOR 18.09.2024 11:37:00 11377 0

Giresun Batlamaspor Başkanı Oğuzhan Konal, Giresunspor özelinde çok dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Konal, “Batlamaspor yönetim kurulu, kişilerin şahsi problemleri ile ilgili söz konusu olan alacağın veya da vereceğin sorumlusu değildir” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) Giresun temsilcisi Batlamaspor’da, Kulüp Başkanı Oğuzhan Konal, Giresunspor’un üç adet aracının Ercan Gezgin’in alacaklarına karşılık bağlanarak yediemin otoparkına çekilmesiyle başlayan süreç ve Giresunspor’dan hem Ercan Gezgin hem de Batlamaspor özelinde yapılan açıklama hakkında cevap hakkını kullandı.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’ın kardeşi olan Oğuzhan Konal, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, özetle şunları söyledi: “Giresunspor bizim göz bebeğimiz, onurumuz, gururumuzdur. Biz her türlü menfaatin üzerinde tuttuğumuz takımımıza memleket meselesi düşüncesiyle bakıyoruz. Takımımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı bugünün değil son üç yılın reçetesidir. Batlamaspor yardımcı antrenörümüz Ercan Gezgin yaklaşık 3 yıldır vermiş olduğu hukuksal mücadelesinde mahkeme kararı ile haklı çıkmıştır. Batlamaspor yönetim kurulu, kişilerin şahsi problemleri ile ilgili söz konusu olan alacağın veya da vereceğin sorumlusu değildir. Ne olursa olsun Batlamaspor her süreçte Giresunspor’un yanında olup, kulüp olarak her zaman desteğini sürdürecektir.”