GİRESUNSPOR’DA NELER OLUYOR?

Giresunspor’un 3 binek aracını yedi emin otoparkına çektiren Ercan Gezgin’e büyük tepki var!

GİRESUNSPOR’DA NELER OLUYOR?
SPOR 17.09.2024 20:04:00 6092 0

Giresunspor Yönetim Kurulu’nun kulübe ait 3 binek aracın eski antrenör Ercan Gezgin tarafından kolluk kuvvetleri aracılığıyla haczedildiğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü. 

Giresunspor Yönetim Kurulu, bu olayın Giresunspor’a büyük bir maddi ve manevi zarar verdiğini ifade etti. 

Eski antrenör Gezgin’in alacağını tahsil etmek için kulübün mal varlığına el koydurması kamuoyunda büyük infial yarattı.

GEZGİN, SANIK OLARAK YARGILANIYOR!

Giresunspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Kulüp çalışanlarımız tarafından gündelik işlerde kullanılmakta olan ve Giresunsporumuzun öz malı durumundaki 3 adet binek araç, kendi menfaatini bir şehrin takımından daha üstün gören sözde antrenör Ercan Gezgin tarafından kolluk kuvvetleri marifetiyle bağlanarak yediemin otoparkına çektirilmiştir. Kolluk kuvvetlerinin kulübe gelmesi üzerine yönetim kurulumuz tarafından bu menfur hadisenin bir an önce çözülmesi adına şahıs ile iletişime geçilmiş, aldıkları cevap ise ‘Alacağımdan bir kuruş bile aşağıya inmem. Yapacak bir şey yok’ olmuştur. Geçtiğimiz günlerde görülmeye başlanan Giresunspor davasında aynı zamanda ‘sanık’ sıfatı ile yargılanan bu şahıs, kendine yakışanı yaparak Giresunspor'a manevi olarak zarar verme yolunu seçmiştir” denildi.

‘GEZGİN, GİRESUNSPOR HAİNİDİR’

Giresunspor Yönetim Kurulu açıklamasında; “Ercan Gezgin isimli ‘Giresunspor haini’nin kulübümüze karşı gerçekleştirdiği bu hasmane tutumun takdirini camiamıza ve taraftarımıza bırakıyor, Giresunspor'a gerçekleştirilen bu tür hareketlerin yönetim kurulumuz tarafından dikkatle not edildiğini belirtmek istiyoruz”  ifadelerine yer verdi.