Giresunspor üçledi

Giresunspor transferde iki oyuncu ile söz keserken, bir oyuncuyla da anlaştı.

Giresunspor üçledi
SPOR 10.07.2013 10:17:56 765 0
Teknik direktör sorununu Ahmet Kazım Ertem ile 1 yıllık anlaşma imzalayarak çözen Giresun-spor´da transfer harekatı erken başladı. Çotanaklar  iki oyuncu ile söz keserken, Bugsaşspor´dan Emre Özivgen ile anlaştı.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor, Çankırıspor´dan Eşref Koçak ve Kızılcahamamspor´dan Hasan Güleryüz ile prensip anlaşması sağladı. Çotanaklar, Bugsaşspor´dan Emre Özivgen ile anla-şarak, transfer çalışmalarını teknik patron Ertem´in raporu doğrultusunda sürdürüyor.
Giresunspor basın sözcüsü Bahattin Kurt, yaptığı açıklamada, teknik patron Ertem´in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Basın sözcüsü Kurt, iki transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
?Kızılcahamamspor´dan savunma oyuncusu Hasan Güleryüz ile Çankırıspor´dan orta saha oyun-cusu Eşref Koçak ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde bu futbolcularla sözleşme imzala-yacağız. Ayrıca, Bugsaşspor´dan Emre Özivgen ile anlaştık. Yeni sezon hazırlıklarına da 22 Temmuz tarihinde başlayacağız. Çalışmalarımızı 12 Ağustos´a kadar Giresun´daki tesislerimizde sürdüreceğiz. 12 Ağustos tarihinde da Koceli Kartepe´de ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. 1 Eylül´de Giresun´a dönerek 8 Eylül´de başlayacak lig hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.?