Gezmiş de yürüdü!

CHP Giresun milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Artvin´den "Büyük Anadolu Yürüyüşü" adı altında yola çıkan çevrecileri Espiye´de karşılayarak onlarla birlikte Keşap´a kadar yürüdü.

Gezmiş de yürüdü!
Güncel 18.04.2011 10:55:05 560 0
     Hidro Elektrik Santralleri´ni (HES) protesto eden grupla sohbet ederek yürüyen Gezmiş, CHP iktidarında çevreye özel önem vereceklerinin altını çizerek, ?Biz insan odaklı bir politika izliyoruz. İnsanımıza ve çevremize zarar verecek her şeyin karşısında olacağız. Doğayı ve sağlığımızı tehdit eden uygulamalara son vereceğiz? dedi.
     CHP 1. sıra milletvekili adayı Aykut Gezmiş, Türkiye´nin dört bir yanından yola çıkan duyarlı grubun çok önemli ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiğinin altını çizerek de; ?Sizinleyiz, eyleminizi sonuna kadar destekliyoruz. Kuşkusuz bizler de derelerimizin özgür akmasını istiyoruz. Ve biliyoruz ki bu ülkeyi yönetenler, enerji konusunda kayıpları, kaçakları önlemeyi becerebilseler ihtiyaç duyulan enerji elde edilecek, doğanın bu denli tahribatına gerek kalmayacak? şeklinde görüş belirtti.
     ?Büyük Anadolu Yürüyüşü´nü gerçekleştiren grup 20 Nisan Çarşamba günü saat 11.00´de Atapark´ta bir basın açıklaması yaparak yoluna devam edecek.