ERİLLİ SAHAYA ÇIKTI

Temiz sicili ile siyaset sahnesinde iz bırakan Alucra eski Belediye Başkanı Ahmet Erilli, Ak Parti`den milletvekili aday adaylığını bugün saat 13.00`de resmen ilan edecek.

ERİLLİ SAHAYA ÇIKTI
SİYASET 26.02.2015 09:36:44 1250 0
Alucra eski Belediye Başkanı Ahmet Erilli`nin Ak Parti`den Giresun milletvekili aday adayı olması sevinç yarattı. Bugün saat 13.00'de Ak Parti İl Başkanlığı'nda milletvekili aday adaylığı tanıtım toplantısı yapacak olan Erilli, Giresun'un hizmetine talip olduğunu dile getirdi.
Ak Parti teşkilatlarını da ziyaret eden Erilli`nin aday adaylığı parti tabanında olumlu hava yarattı.
‘Milli Görüş' tabanından gelen ve aktif siyasete 1994 yılında Refah Partisi'nden Alucra Belediye Meclisi Üyesi seçilerek başlayan Erilli, 1999 seçimlerinde aday gösterildiği Fazilet Partisi'nden Alucra Belediye Başkanlığını kazanan ve Ak Parti'ye ilk katılan isimler arasında adını yazdırdı.
Belediye başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarıyla ve temiz sicili ile siyaset sahnesinde iz bırakan Alucra eski Belediye Başkanı Ahmet Erilli, yeni Türkiye'nin inşasında da rol almak için milletvekili aday adaylığı müracaatını Ak Parti Genel Merkezi'ne yaptı. Erilli'nin Ak Parti'den milletvekili aday adayı olması parti tabanında büyük sevinç yarattı.
2001 yılında Ak Parti'nin kuruluşu Alucra ilçesinde açıklandığında belediye başkanı olan ve bu harekete açık destek verenler arasına adını yazdıran Erilli, gençlik yıllarında da lisanslı güreşçi ve güreş hakemi olarak sporcu kimliği ile hatırlanıyor.
Belediye Başkanlığı döneminde sayısız başarılı işlere imza atan Erilli, bütçesinden fazla borcu olan Alucra Belediyesi'ni düzlüğe çıkartan başarılı belediye başkanı olarak siyaset sahnesinde iz bırakan Alucra eski Belediye Başkanı Ahmet Erilli, evli ve 4 çocuk babası olup, iyi derecede Arapça bilmektedir.