Ekiz ağır konuştu!

Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, "Aile Hekimliği ve birinci basamak sağlık kuruluşlarının resmen özelleştirildiğini" söyledi.

Ekiz ağır konuştu!
SİYASET 10.03.2011 17:36:42 717 0
     Türk Sağlık-Sen Görele İlçe Temsilciliğince düzenlenen dayanışma toplantısında konuşan, Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, ?Ülkenin can damarı olan kurumların özelleştirme adı altında birer birer elden çıkarıldığını? anlatarak; ?Görüldüğü gibi enflasyon düştü masalı çalışanlara, emeklilere velhasıl tüm insanlığımıza yansımamıştır. Emekli, memur aç ve perişan durumdadır. Çekilen kredilerle Aile Hekimliği Projeleri desteklenmektedir. Aile Hekimliği´nin ülkemize, milletimize verebileceği bir hizmet yok iken milletimizin kapısındaki Sağlık Ocağı ve Sağlık Evi´nin kapısına da kilit vurulmuştur. Görüldüğü gibi aile hekimliği ile birinci basamak sağlık kuruluşları resmen özelleştirilmiştir? dedi.
     Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, Türk Sağlık-Sen´in siyasilerin sokak politikalarının çamurlarına bulaşmadan yoluna devam edeceğini belerterek, sözlerini şöyle noktaladı: ?Türk Sağlık-Sen olarak mücadelemize devam ediyoruz. Bu yolda bizimle yola çıkanlar oldu, bizi yarı yolda bırakıp yoldan çıkanlar oldu. Kırk çatal yürekle sandıklarımız, kırkayak çıktı. 10 TL´lik döner sermaye parası uğruna 10 saniyede terk edildik. Fırsatçı, çıkarcı ilkesizlere rağmen Allah´´a şükürler olsun ki, devam ediyoruz.?