Tarih: 18.02.2016 13:14

?DÜŞMAN DEĞİLİZ´

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, GRÜ Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar´ın yönetim tarzini beğenmediğini net dille açıkladı.

Giresun Haberci´nin bir sorusu üzerine; ?Ak Parti´nin Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar´a savaş açtığı´ iddialarını cevaplayan başkan Tütüncü, net cümlelerle çok önemli açıklamalar yaptı.

Ak Parti İl Başkanı Tütüncü; ?Savaş açmak ağır bir kelime. Giresun Üniversitesi yönetimi ile fikir ayrılığımız var. Giresun Üniversitesi iyi yönetilmiyor? Yönetim tarzı beğenmediğimiz için eleştirilerimiz de var. Ancak, üniversiteye müdahalemiz mümkün değil. Giresun Üniversite´sinde yeni bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Biz Üniversiteye her konuda destek verdik, görüş ayrılığına rağmen hiçbir yatırımını da engellemedik. GRÜ´nin düşmanı değiliz. Giresun Üneversitesi´ni biz kurduk, biz büyüttük. Görüş ayrılığımız olsa da, yönetim tarzını beğenmesek de düşmanlık beslemeyiz, üniversitenin gelişimini durduracak hiçbir hamlenin içinde olmayız´ dedi.

ATTAR NE CEVAP VERECEK?

Tütüncü´nün açıklamalarının ardından gözler rektör Attar´a çevrildi. Tüm eleştiriler karşısında susmayı tercih eden Attar´ın Tütüncü´nün açıklamalarına nasıl bir cevap vereceği merekle bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —