Tarih: 26.07.2013 09:30

Çotanaklar hız kesmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Giresunspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar dış tranferde toplam 12 oyuncuyu renklerine katan Çotanaklar, sezon öncesinde 3-4 tranfer daha yapmayı hedefliyor.
Teknik direktör sorununu Ahmet Kazım Ertem ile 1 yıllık anlaşma imzalayarak çözen Gire-sunspor´da transfer çalışmalarını tam gaz sürüyor. Çotanaklar biri kiralık olmak üzere toplam 12 oyun-cu ile anlaştı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor, Çankırıspor´dan Eşref Koçak, Kızılcaha-mamspor´dan Hasan Güleryüz, Bugsaşspor´dan Emre Özivgen, Denizli Belediyespor´dan Çağrı Ortakaya, Gaziantep Belediyespor´dan Adlan Canlıka, Gaziosmanşaspor´dan Özgür Yılmaz, Sakarya-spor´dan Gazarfer Aydın, Anadolu Üsküdar 1908´den Ozan Kılıçoğlu, Beşiktaş A.Ş´den Ömer Faruk Özgan, Şanlıurfaspor´dan Selim Akbulut, Manisaspor´dan Tuncay Süren ile anlaştı. Çotanaklar geçen yılki kadrosunda yer alan Ordusporlu Hüsamet Tut ile bir yıl daha kiralık olarak anlaştı.
Transfer çalışmalarını teknik patron Ertem´in raporu doğrultusunda sürdüren Çotanaklar önümüzdeki günlerde anlaştığı oyunculara imza attıracaklar.
3 OYUNCU DAHA GİTTİ.
Çotanaklar geçen sezonki kadrosunda yer alan 3 oyuncuyla daha yollarını ayırdı. Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt; Atilla Erel, Zeki Gündoğdu ve Mutlu Sarıaydın ile sözleşmelerin çift taraflı fesih edildiğini açıkladı



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —