ÇOK TEŞEKKÜRLER!

Başkan Önal, Gazetecileri konuk etti.

ÇOK TEŞEKKÜRLER!
14.07.2024 21:23:00 9533 0

 

 

Giresun Gazeteciler Derneği, Kulakkaya'da düzenlenen bir çadır kampı etkinliği ile doğa ve gazeteciliği bir araya getirdi. Etkinlikte, Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal ve Ak Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas daa gazetecilere eşlik etti ve kamp alanını ziyaret etti.

BAŞKAN ADEM ÖNAL'DAN GAZETECİLERE DESTEK

Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, kamp süresince basın mensuplarına her türlü kolaylığı sağladı. 

Başkan Önal, gazetecilerle Kulakkaya Alçakbel Kamp Alanı'nda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Kulakkaya yaylamızda kamp kurarak hem eğlenen hem de doğal güzelliklerimizi tanıtan gazetecilere teşekkür ediyorum. Çadır kampı için halkımızı teşvik etmeleri de çok değerli" dedi.

KULAKKAYA YAYLASI'NDA TANITIM TURU

Başkan Önal, gazetecilerle birlikte Kulakkaya Yaylası'nda bir tanıtım turu gerçekleştirdi. Tura katılan gazetecilere yörenin turizm çalışmaları hakkında bilgi veren Önal, yaylanın doğal güzelliklerini ve turistik potansiyelini anlattı.

Gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Önal, basın mensuplarına çeşitli ikramlarda bulundu ve onlara hediyeler takdim etti. 

Başkan Önal, etkinliğin sonunda Giresun Gazeteciler Derneği'ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin bölge turizmine katkı sağladığını vurguladı.

Kampı ziyaret eden Ak Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas da Yayla Turizmi konusunda proje geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.