CESUR YÜREK

Dava adamı Tarı´nın değişimden yana tavrı siyasi kulislerde heyecan yarattı?

CESUR YÜREK
SİYASET 27.04.2016 12:02:59 449 0

 

MHP´de muhaliflerin mahkeme kanalıyla kongre talebinin onaylanmısının ardından gözler 15 Mayıs´ta yapılacak olan kongreye çevrildi. MHP´de Genel Başkan adaylığının en güçlü isimleri arasında gösterilen Meral Akşener´in listesinde kimler olacağı sorusuna yanıt aranırken, Giresun´da ülkücü kanadın başarılı isimlerinden Doğankent eski İlçe Başkanı İsmail Tarı´nın Akşener´in listesinden MYK´da yer alması yönündeki girişimler hız kazandı. Tarı´nın Akşener´in listesinden MYK´da yer alması yönündeki talep ülkücü tabanda büyük destek bulmaya devam ediyor.

Doğankent eski İlçe Başkanı olan Tarı, ülkücü camiada dava adamı olarak yorumlanıyor.

13 yıl İlçe Başkanlığı yapan Tarı döneminde MHP´nin Doğankent´teki başarıları dillere pelesenk oldu. MHP´nin son yerel seçimde kazandığı tek ilçe belediye başkanlığı ve tek İl Genel Meclisi Üyeliği de Doğankent´te bulunuyor? Bu başarılarda Tarı´nın gücünü ve dava adamlığı kimliğini tescilliyor...

Bahçeli´ye ilk tepki gösteren ve istifa eden Tarı için ?Cesur ülkücü´ yorumları yapılırken, o davasına inanan ve bu davanın iktidar olması mücadelesinde değişime inananlar arasında yer alıyor?