Tarih: 20.07.2016 07:02

?Beni de almaya geldiler´

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatırken; "Haber aldık, sonra beni almaya geldiler. Önce tankla, vatandaş önünü kesti, gelemedi. Sonra helikopterle 9 maskeli, elleri silahlı. Daha önce evden ayrılmıştım eşimle. Bütün site dışarı çıkmış, polisler de gelmişti. Polisler ateş etti, vatandaşı da görünce helikopterle kaçıp gittiler" dedi.

?Hiçbir darbe girişiminde halka kurşun sıkılmadığını, Meclis´in bombalanmadığını vurgulayan Canikli, bu girişimde bulunanlara karşı en ağır cezanın verileceğini belirtti.

Canikli, darbe girişiminin gerçekleştiği gece İstanbul´da bulunduğunu belirterek, yaşadıklarını şöyle aktardı: "Toplantıdan yeni geldim, saat 22.15´te. Haber aldık, sonra beni almaya geldiler. Önce tankla, vatandaş önünü kesti, gelemedi. Sonra helikopterle, İKEA var kaldığımız yerin karşısında oraya indiler. 9 maskeli, ellerinde silahlı. Daha önce evden ayrılmıştım eşimle. Bütün site dışarı çıkmış, polisler de gelmişti. Polisler ateş etti, vatandaşı da görünce kaçıp helikopterle geriye gittiler. Sitenin girişinde vatandaş izin vermedi."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —