“Ben değil biz olmak için yola çıktık”

Giresunlu genç müteahhitler GİMBİR’i kurdu.

“Ben değil biz olmak için yola çıktık”
Güncel 23.09.2022 12:54:00 7441 0

‘Birlikten kuvvet doğar’ sloganıyla yola çıkan Giresunlu müteahhitler kısa adı GİMBİR olan Giresun Müteahitler Birliği’ni kurdu.

Bilgin Erdem’in kurucu başkanlığını yaptığı GİMBİR’in lansmanı efendi Restaurant’ta iş, bürokrasi ve siyaset dünyasının katılımı ile kutlandı. Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nun da katıldığı lansmanda konuşan GİMBİR Kurucu Başkanı Bilgin Erdem; “Ben olmak değil biz olmak düşüncesiyle yola çıktık. Birlik olarak Giresun’a ve halkımıza değer katan projeler sunarak inşaat sektörümüzü daha iyi yerlere götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ise GİMBİR’in kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise yaptığı konuşmada; “GİMBİR’in kurulmasıyla şehrimize daha kurumsal bir katkı sağlanacaktır. Sektörü temsilen GİMBİR’in kurulması bizim için güzel bir iş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Şenlikoğlu konuşmasında; “Bu oluşumla birlikte şehrimizde var olan çarpık kentleşmeye beraberce dur diyelim” çağrısında bulundu.

Yapılan konuşmalar ve yemeğin ardından GİMBİR’in lansmanı sona erdi.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

GİMBİR Kurucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Bilgin Erdem (Başkan),Bekir Osmanoğlu (Başkan Yardımcısı), Uğur Bal (Sekteter), Mehmet Akbıçak (Sayman), Mustafa Kırkaya (Asil Üye).