BEKİROĞLU NE ANLATTI?

Bekiroğlu, FETÖ konusunda Kavrak´a neler anlattı?

BEKİROĞLU NE ANLATTI?
SİYASET 2.05.2018 11:10:47 1382 0

 

Avukat Burak Bekiroğlu´nun FETÖ´cü unsurlarla sürdürdüğü mücadele hız kesmeden sürüyor.

Ülke genelinde FETÖ/PDY yapılanmasına karşı amansız bir mücadele veren, Av. Burak Bekiroğlu, teşkilatlardaki FETÖ iddialarını Ak Parti MKYK gündemine taşıdı.

Av. Burak Bekiroğlu aralarında Giresun´un da bulunduğu bazı illerdeki FETÖ yapılanmaları hakkında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Av. Serpil Kavrak´ı bilgilendirdi. Bekiroğlu´nun Kavrak´a sunduğu bilgilerin Ak Parti MKYK toplantısında gündeme getirilmesi bekleniyor.

FETÖ´ye karşı dik duruşu ve verdiği hukuksal mücadele ile dikkat çeken Av. Burak Bekiroğlu, aralarında Giresun´un da yer aldığı Tekirdağ, Hatay, Gaziantep, Adana ve Antalya illerindeki FETÖ sorunlarını, Ak Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Av. Serpil Kavrak´a ileterek, milletvekili aday adaylığı sürecinde dikkat edilmesi gereken isimler hakkında belge ve bilgi paylaşımında bulundu.

İkilinin görüşmesiyle ilgili bilgilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da özel  olarak sunulması bekleniyor.

?GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK?

Görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Av. Burak Bekiroğlu şu ifadelere yer verdi:  ?Teşkilatlar içerisine sızmış FETÖ kliklerini, bu kliklerle mücadelenin nasıl edilmesi gerektiğini, ?Hatay, Tekirdağ, Giresun, Antep, Adana, Antalya´  illerindeki FETÖ sorunlarını, bu illerde teşkilatlarda olan olayları konuştuk. Genel konular hakkında görüş alışverişi ve istişare yaptık. Birçok yeni konuda bizi aydınlattıkları için Av. Serpil Kavrak ve eşine teşekkür ederim.?