Tarih: 06.03.2019 13:28

ANKETLERDE KİM ÖNDE?

Facebook Twitter Linked-in

Anket savaşını kim kazanacak?

Giresun´da 2 dönemdir CHP´nin yönetiminde olan Giresun Belediye Başkanlığı seçiminde sayılı günler kala Ak Parti´nin açıkladığı mega projeler kamuoyu tarafından ilgi ile takip ediliyor.  

Ak Parti ve CHP´nin başkan adayları projelerini açıklamaya devam ederken, anketlerde kim önde sorusuna da yanıt aranıyor.

Giresun Belediye Başkanı ve CHP´nin yeniden başkan adayı olan Kerim Aksu, ?5 kez anket yapıldığını ve kendisinin 15 puan önde olduğunu´ açıklamasının ardından, Ak Parti´den cevap geldi. Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, kendilerinin de sürekli anket yaptırdığını ve açıklanan sonuçlarda CHP´nin kendilerinden 4 puan düşük olduğunu ileri sürdü.

Ak Parti İl Başkanı Tatlı, Giresun Haberci Gazetesi´ne yaptığı açıklamada; ?Kerim başkan anket sonuçlarıyla ilgili olarak abartılı bir rakam açıklamış. Biz de Giresun merkez de anket yaptırdık ve Cumhur ittifakı sonrasında CHP´nin 4 puan önündeyiz. 31 Mart´a kadar aradaki farkın Ak Parti lehine daha da açılacağını umut ediyoruz. Giresun´da CHP´nin saltanatını yıkarak 10 yıllık kayıp dönemi telafi edeceğiz? dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —