Tarih: 23.08.2016 11:30

Akarçeşme açığa alındı

Facebook Twitter Linked-in

 

Çamoluk Belediye Başkanı Ak Partili Savaş Akarçeşme´nin şok bir kararla açığa alınması siyaset gündemine bomba gibi düştü?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY örgütüne yönelik soruşturma kapsamında İstanbul´daki bir gizili tanık ifadesiyle başkan Akarçeşme´nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden el çektirildiği öğrenildi.

BU LEKEYLE YAŞAYAMAM? GERİ DÖNMEYECEĞİM?

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Harun Saygılı´nın görüştüğü Akarçeşme, dün itibariyle İç İşleri Bakanlığı tarafından soruşturma kapsamında açığa alındığını belirterek; ?Temize çıkarsam da görevime dönmeyeceğim. Bu lekeyle yaşayamam. Tebligatı aldıktan sonra Çamoluk halkıyla helalleştim, soruşturma sürüyor´ dedi.

BAŞIM DİK, ALNIN AK? YASAL SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Akarçeşme; ?Ak Parti için can siperhane çalıştıktan sonra bu leke temizlense de, aklandığımda görevime dönmeyeceğim. Başım dik, alnım ak? En küçük bir yolsuzluğum yok, varsa devletimiz gerekeni yapacaktır. İstanbul´dan bir gizli tanık ifadesiyle açığa alındığımı öğrendim. ?BYLOCK´ isimli programı kullananlar listesinde olduğum ve Bank Asya´da hesabım olmasından dolayı açığa alındığımı öğrendim. Yasal süreç devam ediyor?  diye konuştu.

CANİKLİ DE BANA MESAFELİ DAVRANIYORDU?

?Kimseye kırgın olmadığını´ vurgulayan Akarçeşme, ?son bir aydır Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli´nin kendisine mesafeli davrandığın´ altını çizerek; ?Son yapılan belediye başkanları toplantısına da davet edilmemiştim. Canikli ile görüşemiyordum, telefonlarıma da çıkmıyordu´ dedi.

BU SEVDA BURADA BİTMEZ?

?Kim ülkemize zerre kadar zarar veriyorsa, Allah belasını versin´ diyen Akarçeşme sözlerini; ?Bu sevda burada bitmez´ diyerek sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —