Ak Parti seçime gidiyor

Ak Parti´de kongre takvimi belli oldu.

Ak Parti seçime gidiyor
4.07.2017 10:02:16 517 0

AK Parti´de merakla beklenen kongre takvimi belli oldu.

AK Parti´de kongre takvimi belli oldu. Giresun teşkilatları da bu takvim doğrultusunda kongrelerini yapmak için kolları sıvadı.

Gazetemizin edindiği kulis bilgilerine göre AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlatacak. Giresun´da sadece Duroğlu Beldesi´nde kongre yapılacak. Bunun nedeni de Duroğlu´nun 5 bin üzeri nüfusu olması.

Takvime göre AK Parti´de 19 Ağustos-12 Kasım´da ilçe, 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar da il kongreleri tamamlanmış olacak.

İŞTE KONGRE TAKVİMİ

Bu çerçevede kongre takvimi 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlayacak. İlçe kongreleri 19 Ağustos-12 Kasım tarihinde, il kongreleri de 2018 yılı şubat ayının sonuna kadar tamamlanacak.

GİRESUN´DA HUMMALI ÇALIŞMA BAŞLIYOR

Haliyle AK Parti Giresun İl Başkanlığı da kongre takvimi çerçevesinde genel kurullarını yapmak için şimdiden yol haritası çizmeye hazırlanıyor.

GİRESUN´DA HANGİ İSİMLER DEĞİŞİYOR?

Ak Parti´de ilçe kongre takviminin 19 Ağustos-12 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından Giresun´da hangi ilçe başkanları değişecek? sorusuna yanıt aranıyor.

Siyasi kulislerde; Giresun´da Ak Parti´nin Tirebolu, Dereli, Piraziz, Keşap ve Yağlıdere ilçe başkanlarının değişebileceği yüksek sesle dillendiriliyor.