Tarih: 24.01.2018 10:31

ADAY OLACAK MI?

Facebook Twitter Linked-in

Erener, Giresun Haberci´ye konuştu...

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener merak edilen; ?Aday olacak mısınız? sorusunu yanıtladı?

Görele Belediye Başkanı Av. Tolga Erener,2014 yılında 35 milyon liralık borç yükü altında devraldığı görevini başarı hikayeleriyle süslemeye devam ediyor.

Göreve gelmesinin ardından makam odasının kapısını kaldıran ve sosyal belediyecilikte halkın gönlünde taht kuran başkan Erener, seçmenden kaçmayan kimliği ile dikkat çekiyor.

Giresun Haberci´ye özel açıklamalarda bulunan başkan Erener, ?Seçim öncesinde verdiğimiz vaatlerin büyük bir bölümünü gerçekleştirdik´ dedi.

2019 seçimlerinde yeniden aday olmayı düşünüyor musunuz? sorusunu; ?Partim uygun görürse, halkımız da teveccüh gösterirse Görele´ye hizmet etmek istiyorum´ sözleriyle cevapladı.

?Seçime değil gelecek nesillere yatırım yapmayı amaçlıyorum´ diyen başkan Erener; ?2019 seçimlerinde aday olsam da olmasam da kamuoyunda verdiği sözleri tutan biri olmak anılmak istiyorum´ diye konuştu.

?Seçim dönemindeki 19 vaadimizin 11´ini bitirdik, 4 tanesinin de proje ve ihale aşamasına gelindi´ diyen başkan Erener, ?Bunlar yapılamaz denilen işleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Görele´ye hizmet etmenin mutluluğu ve gururu bana yetiyor. Görevde bulunduğum sürede ilçemize en güzel hizmetleri yaptığımıza inanıyorum´ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —