4 Belde tamam!

Ak Parti´nin Giresun´daki 4 Belde Belediye Başkan Adayı banko gibi... İşte o isimler...

4 Belde tamam!
SİYASET 9.12.2013 10:57:10 1002 0
30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde başkan adaylarını belirleme sürecine hız veren Ak Parti´de 4 Belde Belediyesi´nin başkan adayı banko gibi görünürken; 4 Belde de ise başkan adayların durumu netleşmedi.
Ak Parti´de olan Duroğlu, Üçtepe ve Soğukpınar´da mevcut başkanlarla ?yola devam´ denilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Duroğlu´nda Murat Kılıçaslan, Üçtepe´de Harun Öztürk ve Soğukpınar´da Özcan Özdemir´in yeniden aday gösterilmesinde hiçbir engel görünmüyor. Üçü de parti içinde rakipsiz olarak Ak Parti´den yeni dönemde yarışa katılacaklar. MHP´nin elinde olan Çavuşlu´da ise Ak Parti´nin Fatih Duzcu ile yarışa katılması bekleniyor. Tek aday adayı olan Duzcu, Ak Parti´nin adaylığını açıklanacağı günü bekliyor.
Ak Parti´nin idaresinde olan Aydındere, Kovanlık, Yavuzkemal ve Ören´de mevcut başkanların karşısında rakipleri var. Aydındere (Haydar Karakılıç) ve Kovanlık (Mehmet Küçük)´ta mevcut başkanların yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken; Ören ve Yavuzkemal´deki başkanların durumları net değil. Ören´de Habip Usta´nın yerine Soner Erkan´ın aday gösterileceği iddia edilse de net bilgi yok. Son kararı teşkilat verecek.
Yavuzkemal´de iki dönem belediye başkanlığı yapan Abdullah Önal rakipsiz görünüyor...