Tarih: 12.04.2012 14:31

`Projelerime destek var`

Facebook Twitter Linked-in

     Keşap Belediye Başkanı Dr. Nihat Yılmaz, ilçeye yönelik belediye hizmetlerinin getirilmesi için hazırlanan projelere gereken devlet desteğinin sağlanması noktasında Ak Parti`nin hiçbir mensubundan engelleme olmadığını açıkladı.
     Başkan Yılmaz; ‘Eğri oturalım, doğru konuşalım. MHP`li belediye başkanı olmamıza rağmen proje ürettiğimizde karşılığını alıyoruz' dedi.
     Görevde bulunduğu 3 yılın değerlendirmesini yapan Yılmaz; ‘Biz laf değil, iş üretiyoruz. Keşap Belediyesi olarak, bizim hedefimiz büyük projeleri hayata geçirmektir' şeklinde konuşarak, sözlerini söyle sürdürdü: Büyük projelerimizden ilki içme suyu çalışmalarıdır. İlçemizin 100 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak bir projedir. İki ay sonra projemizi tamamlamak istiyoruz. Yine bir diğer projemiz kanalizasyon ve derin deşarj. Bu projemizde kısa zamanda tamamlanacak. Böylelikle Keşap`ın altyapı sorununu çözmüş olacağız. İlçemizde yüksek öğretimin geliştirilmesi için de mücadele veriyoruz. Bu yıl 200 kişilik kız yurdunun temelini atacağız. Gelecek yıl da 400 kişilik erkek öğrenci yurdunun yapımına başlayacağız.”
     Kendisinin MHP`li bir belediye başkanı olmasına rağmen, Ak Parti`nin hiçbir mensubundan çalışmalarına yönelik bir engelleme ile karşılaşmadığını, aksine ürettikleri projelere destek verildiğini anlatan başkan Yılmaz bu konuda da özetle şunları söyledi:
     Ben MHP`li belediye başkanı olmama rağmen, şuana kadar Ak Parti`nin hiçbir mensubundan projelerimize yönelik bir engelleme ile karşılaşmadım. Ben projelerimi Ak Parti döneminde hayata geçirdim. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Aksine engellemeler bürokrasiden kaynaklanıyor. Muhalefet partisi olmamız nedeniyle bürokrasiler bizlere destek hususunda yeterli katkıda bulunmuyor. İktidardan bu noktada bir engelleme görmedim. Siyaset yapacağız diye kimseyi karalayamayız. Proje üretirseniz karşılığını alıyorsunuz. Biz de iş üretiyoruz, laf değil.”
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —