Tarih: 27.12.2013 15:44

´İDDİALAR YALAN´

Facebook Twitter Linked-in

12 Ocak´ta yapılacak olan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık seçimi öncesinde yeniden adaylığını açıklayan mevcut başkan İbrahim Çeltik; ?Ehliyetine el konuldu´ iddialarını yalanladı.
Rakipleri tarafından ortaya atılan bu iddia üzerine bir açıklama yapan Giresun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Çeltik, ?Giresun Şoförler Odası´nı her zaman en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını ve bu güne kadar isminin hiçbir şaibeye bulaşmadığını? ifade ederek; ?Üyelerimizi ziyaret eden diğer başkan adayları tarafından ortaya atılan ?Ehliyetine el konuldu´ iddiası kesinlikle doğru değildir. Güneş balçıkla sıvanamaz. Şahsıma yönelik bu kara propaganda içinde bulunanların bu yöndeki isnatsız söylemlerine son vermelerini istiyorum. Gerçek olmayan bu iddiaya karşılık oluşan bilgi kirliliği yaratanları kınıyor, üyelerimiz arasında dillendirilen bu iddianın doğru olmadığını, üyelerimizin de bu yöndeki söylemlere ve o söylemi dillendirenlere karşı itimat etmesinler? dedi.
?Söz konusu iddianın gerçek olmadığını´ açıklayan Çeltik; ?Ehliyetim alınmadı, iddialar külliyen yalandır. Seçim öncesinde kara propaganda içine girenlere üyelerimizin geçit vermeyeceğine inanıyorum. Biz üyelerimizin desteğiyle seçildiğimiz bu onurlu görevi yaparken aldığımız sorumluluğu hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Eylem ve söylemlerimizle esnafımıza hiç kötü örnek olmadık, bundan sonra da olmayacağız? diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —