´Haramla işim yok´

Giresunspor´un eski yöneticilerinden genç iş adamı Fatih Sandal´ın gizemli dünyası gün yüzüne çıkmaya başladı.

´Haramla işim yok´
Güncel 23.08.2012 10:03:08 1654 0
     Giresunspor´da yöneticilik yaptığı dönemlerde icraattan çok reklam yaparak ismini gündemde tutan genç işadamı Fatih Sandal´ın gizemli dünyası gün yüzüne çıkmaya başladı.
     2011 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri sıralamasında ilk 100´e dahi giremeyen Sandal´ın aile şirketi (Kamer İnşaat Ltd. Şti.) Giresunspor üzerinden yaptığı reklamlarla büyümeye devam ederken, siyasetçilerle de kurulan yakın ilişkiler meyvelerini verdi. Prestijli işlere imza atmasına karşılık 2011 yılı Kurumlar Vergisi´nde ilk 100´de yer alamayan Kamer İnşaat Ltd. Şti´nin gizemi tartışmaları da beraberinde getiriyor.
     ŞİKE MAĞDURU OLDU!
     Giresunspor´da yöneticilik yaptığı dönemde adı şike iddianamesi mağdurları arasında yer alarak, sıkıntılı günler geçiren Fatih Sandal´ın savunmasındaki detaylar da gün yüzüne çıktı. ?Piyango parasının helal olmadığını düşündüğüm için Turgay Demircan (2008´de 1.5 milyon TL piyangodan para çıktı)´a daire bile satmadım. Olgun Peker´e ise daire sattım? diyen Fatih Sandal´ın savunmadaki sözleri farklı yorumları da beraberinde getirdi.