Tarih: 26.09.2013 10:05

´Dava devam ediyor´

Facebook Twitter Linked-in

Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, hakkında "seçme ve seçilme ehliyeti ve siyasi hakları görevi kötüye kullanmak suçundan mahkemece elinden alındı" yönündeki haberle ilgili açıklama yaptı. Başkan Somuncuoğlu, ´davanın devam ettiğini ve dosyanın Yargıtay´a gönderildiğini´ söyledi.
Somuncuoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; ´Görele Asliye Hukuk Mahkemesi hakkımda imar konusunda 5 ay ceza vermiş olup, bu kararı 10 gün önce Yargıtay´a gönderildi. Yargıtay bu kararı kesinleştirmeden, bir şey söylemek için erken. Ben halen görevimin başındayım. Dava devam etmektedir´ diye konuştu.
Nisan ayında yerel mahkeme tarafından biten dava ile ilgili karar Yargıtay´da henüz karara bağlanmadan Ak Parti´de aday adaylığı yarışına giren kirli çevreler ve şaibeli isimler tarafından ortaya atılan bu iddialar gündemi meşgul ederken, başkan Somuncuoğlu yaptığı açıklamada; ´ortada keşinleşmiş bir karar yok´ dedi.
Somuncuoğlu hakkında basına haber servis eden grupların kirli çamaşırlarıyla ilgili araştırmamız sürüyor... Çok çarpıcı bilgiler ulaştık. Olayların takipcisiyiz... Hiçbirşey gizli kalmayacak...



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —