´BEN DE VARIM´

CHP´den milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Rüştü Kurt; ´Ben de varım´ dedi.

´BEN DE VARIM´
SİYASET 21.02.2011 10:25:30 546 0
     Böylece; CHP´den milletvekili aday adaylıklarını açıklayanların sayısı da 6´ya ulaştı.10 Ocak´ta İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan ilk isim olan İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş´in ardından Mustafa Aydın, Selahattin Karaahmetoğlu, Basri Gürsoy, Bülent Yener Bektaşoğlu ve son olarak da Av. Rüştü Kurt, CHP´den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
     Milletvekili aday adaylığını açıklayan Kurt; ?CHP´de üye olmak onurdur, görev yapmak fazilettir. Görevin büyüğünü küçüğünü düşünmeden ne görev verildiyse yaptım. Bundan sonrada yapacağıma söz veriyorum. Hiç bir zaman mahcup ve utangaç bir CHP´li olmadım. Bundan sonrada olmayacağım´ dedi.
     ?Sadelik ve hoşgörülü olmak yaşamımın bir parçasıdır. Yaşantım boyunca hep doğruların ve mağdurların yanında oldum´ diyen CHP Giresun milletvekili aday adayı Rüştü Kurt, önseçim talebinde bulunarak, açıklamasını şöyle noktaladı: ?Milletvekili aday listesinin tüm üyelerin katılımıyla, önseçim yapılarak belirlenmesini istiyorum. Teşkilatımız ne karar verirse saygı duyarım.´