Tarih: 12.01.2018 18:16

12 KİŞİ TEMİZ ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Son KHK ile Giresun´da kimler görevine iade edildi? İşte yanıtı?

Yeni yayımlanan 697 sayılı KHK ile 1823 kişi görevlerine iade edilirken, bazı kamu kurum ve kuruluşlarından 214, TSK´dan ise 48 kişi kamu görevinden çıkartıldı.

FETÖ´nün geliştirip kullandığı Mor Beyin yazılımı sonucu görevlerinden ihraç edilen 2 bin 168 kamu görevlisinden bin 823´ü görevlerine iade edildi. Kanun Hükmünde Kararname ile göreve iade edilenlerin FETÖ ile irtibatı olmadığı belirlendi.

Resmi Gazete´de yayımlanan 697 sayılı yeni KHK ile kamu görevlerinden ihraç edilen 1823 kişi görevlerine iade edildi. Yine 697 yeni KHK ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarından 214, TSK´dan ise 48 kişi kamu görevinden çıkartıldı. Bu kapsamda; Resmi Gazete´de yayınlanan listeye göre Giresun´da 12 kişi görevlerine iade edilirken, 1 kişi de kamudan ihraç edildi.

Giresun´da görevlerine iade edilenlerin listesi şöyle:

Osman Sarıçam AFAD/Arama Kurtarma Teknisyeni), Şevket Topal (Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü/Yurt Yönetim Personeli), Cihan Yılmaz (Giresun Jandarma Komando Ö. H. T. Komutanlığı/ Jandarma Uzman Çavuş), Ali Özlü (Milli Eğitim Bakanlığı/Öğretmen), Ayhan Türkmen (Milli Eğitim Bakanlığı/Öğretmen), Mustafa Güner (Milli Eğitim Bakanlığı/Öğretmen), Tunay İşcan (Milli Eğitim Bakanlığı/Öğretmen), Alper Aydın ?Sağlık Bakanlığı/Uzman Tabip),  Sinan Ünal (Spor Genel Müdürlüğü/Mühendis), Haydar Çalışkan  (Spor Genel Müdürlüğü/Antrenör), Nuri Alkan (Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı/ Veteriner Hekim), Anıl Manguş (Giresun Üniversitesi-Rektörlük/Uzman).

Son KHK ile kamudan ihraç edilen 262 kişi arasında görev yeri Giresun´un Dereli ilçesi olan Ümit Aygün (PTT/Memur)´ün de olması dikkat çekti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —